Holy Fire Reiki steg 1 den 10-11 april 2018

Att gå kurs i Reiki är mer än att bara lära sig en behandlingsmetod. Många upplever att en ny värld öppnas och du får en skjuts framåt i din personliga och andliga utveckling. Det blir mer naturligt att tänka att allt inuti dig och runt omkring dig består av energi, som du med hjälp av Reiki kan påverka på ett harmoniskt vis.
Reiki är en andlig väg som förespråkar respekt och vänlighet för allt liv. Reiki tror på kroppens, själens och andens inneboende kraft och utvecklingspotential. Precis som det mänskliga medvetandet så utvecklas Reiki hela tiden och det finns ingen gräns för vad vi kan åstadkomma med energin.
Om du går kurs hos mig kommer du att få lära dig en variant av Reiki som kallas för Holy Fire 2 Reiki. Holy Fire-energin hjälper oss att frigöra oss från egobaserade energier, och stärker känslor av harmoni, förlåtelse och kärlek.
Alla kan lära sig Reiki och efter kursen kommer dina händer att utstråla en harmonisk energi vid varje beröring av levande materia. Det kan upplevas som att dina händer blir varma eller som att de vibrerar. Varje persons upplevelse av energin är unik. Efter kursen blir du diplomerad Reikiutövare och kan börja ge behandlingar till andra. Det rekommenderas att du behandlar dig själv minst en timme varje dag under 21 dagar efter avslutad kurs.

Datum: 10-11 april 2018
Tid: 9-15:30 båda dagarna
Plats: Östbygatan 22C, vån 3
Pris: 2250 kr inkl kursmanual och diplom
Anmälan: via PM eller telefon 0736-969291

Fika ingår. Lunch ombesörjes av deltagarna själva.

Varmt välkommen ❤️
/Susanna

Holy Fire Reiki steg 1

admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *