Jag som står bakom Sanna Elisabet heter Susanna Stenberg och är bosatt i Lidköping sedan 2006. Jag har alltid varit fascinerad av mystik och har haft en stark känsla av att det finns något mer än det vi ser. Sagans värld, drömmar och fantasi har lockat och jag upptäckte shamanismen som tonåring via boken Shamanens Väg av Michael Harner. Den här sidan av mig låg vilande i många år medan jag slog in på den akademiska banan och läste geologi, matematik och fysik vid Göteborgs Universitet. Dock hade jag en gnagande känsla under mina år på universitetet om att det var något som saknades. Som färdig berggrundsgeolog arbetade jag ett par månader med prospektering men gick snart in i en depression och kände att jag hade valt fel i livet. Jag bytte jobb och hamnade på en arbetsplats som jag egentligen kände var helt fel för mig. Men jag pendlade fram och tillbaka i depressioner och hade inte energi nog att ta mig därifrån, så jag blev kvar i tio års tid.

Vändningen kom sommaren 2015, då jag till slut kände att jag måste få till en förändring i mitt liv. Under hösten slutade jag jobba och började på en författarkurs, och kände en obeskrivlig frihet och lycka i att få göra något kreativt. Jag gick också utbildning till Självkänsla Coach hos Kjell Haglund, och började tro på att allt är möjligt. Jag kände att jag ville utforska och lära mig känna av energier, och så hittade jag Liliann Karlström på Reikicentrum Lidköping. Under våren 2016 gick jag flera kurser hos henne, Reiki I, Reiki II och så till sist Reikimaster. Det har varit, och är, en turbulent färd att komma tillbaka till sig själv efter många år av att leva långt ifrån sin sanning.

Jag tror på integration av maskulint och feminint inom oss själva. Det jag brinner för är att hitta tillbaka till sitt vilda, otämjda jag. Att släppa alla samhällets oskrivna regler om hur man bör vara som person och hur relationer bör se ut. Att våga sticka ut, gå sin egen väg, hitta sin urkraft och sin sanning. Det är frihet för mig.

Kurser och utbildningar

2017 New Shamballa, Reikicentrum Lidköping

2016 Healingkurs Violetta flamman, Brolan Holm

2016 ISTA Spiritual Sexual Shamanic Experience, Level 1, Ängsbacka kursgård

2016 Holy Fire II uppgradering, Reikicentrum Lidköping

2016 Usui Holy Fire Reikimaster, Reikicentrum Lidköping

2016 Usui Holy Fire Reiki II, Reikicentrum Lidköping

2016 Usui Holy Fire Reiki I, Reikicentrum Lidköping

2016 Författarkurs 2, Jorun Modén

2016 Självkänsla Coach, Livscoachakademin Kjell Haglund

2015 Författarkurs 1, Jorun Modén

2005 Magisterexamen i Geovetenskap med inriktning mot berggrundsgeologi, Göteborgs Universitet

Boka tid