Om mig

Jag heter Susanna Stenberg och är bosatt i Lidköping sedan 2006. Jag har alltid varit fascinerad av mystik och har haft en stark känsla av att det finns något mer än det vi ser. Sagans värld, drömmar och fantasi har lockat och jag upptäckte shamanismen som tonåring via boken Shamanens Väg av Michael Harner. Den här sidan av mig låg vilande i många år medan jag slog in på den akademiska banan och läste geologi, matematik och fysik vid Göteborgs Universitet, och tog magisterexamen i berggrundsgeologi.

Våren 2016 kom jag i kontakt med Reiki via Liliann Gustavsson på Reikicentrum och gick flera kurser hos henne. Det skönaste med Reiki är att jag alltid vet att jag har ett verktyg att ta till så fort jag stöter på ett problem, oavsett om det är en fysisk åkomma eller en disharmoni i min omgivning. Reiki är mångbottnat och fantastiskt användbart, och slutar aldrig att utvecklas.

Viktiga frågor för mig är förening av olika polariteter som maskulint och feminint, vetenskap och spiritualitet, mörker och ljus. Ofta hittar man samband där man minst anar dem. Matematik och healing kan kanske tyckas som vitt skilda områden, men går man djupare kan man se att de i högsta grad hänger ihop. Allt handlar om att se saker ur olika perspektiv. Jag tror på att vi lever i en matematisk verklighet, och att det är när vi kommer in i förhöjda medvetandetillstånd som tomrummet eller nollpunktsfältet som vi börjar närma oss att se sanningen om vår verklighet och vårt medvetande.

Kurser och utbildningar

2017 New Shamballa, Reikicentrum Lidköping

2016 Healingkurs Violetta flamman, Brolan Holm

2016 ISTA Spiritual Sexual Shamanic Experience, Level 1, Ängsbacka kursgård

2016 Holy Fire II uppgradering, Reikicentrum Lidköping

2016 Usui Holy Fire Reikimaster, Reikicentrum Lidköping

2016 Usui Holy Fire Reiki II, Reikicentrum Lidköping

2016 Usui Holy Fire Reiki I, Reikicentrum Lidköping

2016 Författarkurs 2, Jorun Modén

2016 Självkänsla Coach, Livscoachakademin Kjell Haglund

2015 Författarkurs 1, Jorun Modén

2005 Magisterexamen i Geovetenskap med inriktning mot berggrundsgeologi, Göteborgs Universitet

2000 Tekniskt basår, Chalmers Tekniska Högskola

1995 Hantverkstekniskt gymnasium med inriktning mot silversmide

 

 

Boka tid