En resa genom 12 dimensioner

Reflektioner efter en Shamballa kurs

Första dimensionen…. En resa genom det varma trygga mörkret ner till jordens kärna.
Andra dimensionen…. Känslor av salighet när jag får kontakt med elementalerna och devorna, ser pyttesmå elddrakar precis utanför min hud och en myriad av levande partiklar inuti min kropp, flödande i en ändlös ström. De arbetar unisont med mig men med sin egen agenda.
Tredje dimensionen…. Intressant nog den dimension jag hade svårast att ta kontakt med. Känner mig vilse i denna fysiska verklighet.
Fjärde dimensionen…. En flod av känslor hotar att dra mig med och dränka mig….. jag styr försiktigt men utan rädsla genom den bottenlösa oceanen.
Femte dimensionen…. Mitt hjärta pumpar, rått, organiskt, jag känner ursinnet och kraften i den villkorslösa kärleken bränna bort sinnets små bekymmer och lämnar mig uppfriskad och full av liv.
Sjätte dimensionen…. Geometriska symboler, kristaller, jag ser en klargrön smaragd och en strålande blå safir.
Sjunde dimensionen…. Dimensionen av ljud som genererar de geometriska formerna. Flyger bland molnen i ett sagolandskap med ett slott framför mig. Stora fåglar och andra bevingade varelser runt omkring mig, hör de svepande vingslagen och förunderliga höga toner.
Åttonde dimensionen…. Omgiven av gudomlighet.
Nionde dimensionen…. Känner mig själv som ett gigantiskt svart hål.
Tionde och elfte dimensionen minns jag inte…. Glömde att skriva ner mina upplevelser. Svagt minne av tionde dimensionen som starkt vitt ljus.
Tolfte dimensionen…. Ett sammetsmjukt svart tomrum. All identitet upplöst, total vila.

Anteckningar från förra årets New Shamballa-kurs på Reikicentrum Lidköping.

admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *